Ta strona wykorzystuje  cookie

Informujemy, iż nasza strona wykorzystuje technologię  cookies, a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).


Zgadzam się

RĘCZNY PORCJOMAT DO FARSZU

Może formować porcje brykietem czy kiełbaski (z papierowym podkładem) 
Możliwe podłaczania do nadrzewarki czy maszynki do mięsa Ø 98:
Przy dowolnym podłaczaniu maksymalna długość porcji 220 mm, maksymalna grubośc farszu (brykietu) czy (kiełbasek)- 30 мм.
Przy podłaczaniu do nadrzewarki:
Może formować farsz brykiet czy kiełbaski od 100 do 115mm szerokością (pod zamówienie).
Przy podłaczaniu do maszynki do mięsa Ø 98:
Do kształtowania farszu brykietu - prosta nasadka(szerokość porcji 80 mm).
Do kształtowania farszu brykietu czy kiełbasek (szerokość porcji od 100 do 115 mm - pod zamówienie)

 

Kontakt

LEONMASZ SPÓŁKA Z O.O.

ul. PLAC JANA KILIŃSKIEGO 2
35-005 RZESZÓW

NIP: 5170371749
Tel. 177150316
Fax 177150317