Ta strona wykorzystuje  cookie

Informujemy, iż nasza strona wykorzystuje technologię  cookies, a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).


Zgadzam się

PORCJOMAT DO FARSZU PÓŁAUTOMAT

Może formować porcje włóknami, brykietem czy kiełbaski z farszu (z papierowym podkładem) 
Możliwe podłaczania do nadrzewarki czy maszynki do mięsa Ø 98:
Przy dowolnym podłaczaniu maksymalna długość -220 mm, a maksymalna grubość  farszu brykietu czy kiełbasek -  30 мм.

Porcji włóknistej struktury grubość zależy od średnicywyjściowego otworu nadrzewarki czy maszynki do      mięsa.
Przy podłaczaniu do nadrzewarki:
Może formować farsz brykietu czy kiełbaski od 100 do 115mm szerokością (pod zamówienie).
Przy podłaczaniu do maszynki do mięsa Ø 98:
Do kształtowania włóknistej porcji - prosta listwa (szerokość porcji 115 mm).
Do kształtowania farszu brykietu - prosta nasadka (szerokość porcji 80 mm).
Do kształtowania farszu brykietu czy kiełbasek -specjalnanasadka szerokość porcji od 100 do 115 mm (pod zamówienie)

Kontakt

LEONMASZ SPÓŁKA Z O.O.

ul. PLAC JANA KILIŃSKIEGO 2
35-005 RZESZÓW

NIP: 5170371749
Tel. 177150316
Fax 177150317